Downtown Seattle Condo Remodel

BEFORE: View of existing angled island and pendant light fixtures.

AFTER: View of new bar wall which was designed around the artwork. Also showcases the new 3-light pendant fixture.

BEFORE: Existing cherry cabinets and paneled Sub-Zero fridge. 

AFTER: New black stained cabinetry accented with walnut island and lower bar section, for a sleek, modern look while still adding warmth with the walnut wood tone. Cherry refrigerator panels were replaced with stainless panels.

BEFORE: Cherry kitchen cabinets and  desk area with microwave above.

AFTER: removed desk area and installed full height cabinet with built-in microwave.

BEFORE: Backside view of angled island, with raised bar.

AFTER: Re-designed island which was moved slightly over towards kitchen and has beautiful quartz waterfall coutertop.

AFTER: Close-up of walnut cabinetry on backside of island for more storage.

AFTER: Flooring is a marble look luxury vinyl tile. Another view of the new rectangle island without a raised bar which visually opens up the space.

AFTER:

AFTER: View of pop-up in the up position. Client requested 2 on each end.

BEFORE:

AFTER:

BEFORE:

AFTER:

BEFORE:

AFTER:

BEFORE:

AFTER:

BEFORE:

AFTER: